Ανακαίνιση Καταστήματος

Ο ολοένα αυξανόμενος ανταγωνισμός, οι τάσεις της μόδας, η ανάγκη ανανέωσης του εξοπλισμού και η επιβεβλημένη ανανέωση της διακόσμησης που έχει κουράσει την υπάρχουσα πελατεία,

είναι οι παράγοντες που επιβάλλουν την ανακαίνιση των εμπορικών καταστημάτων. Η ανάγκη για την προσαρμογή των επιχειρηματιών σε νέα δεδομένα και το όραμα για την αύξηση της κερδοφορίας τους, τους οδηγούν σε στοχευμένες επενδύσεις μέσα στο κατάστημά τους.

Οι ανακαινίσεις καταστημάτων δεν είναι απλή υπόθεση. Απαιτείται πλάνο, μελέτη, σχεδιασμός, οργάνωση. Η σωστή διαχείριση αυτών των συνιστωσών θα αποφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα βελτιώσει την απόδοση του προσωπικού, θα αυξήσει την πελατεία και θα αποσβέσει την επένδυση το συντομότερο δυνατό.

Οι ανακαινίσεις καταστημάτων πρέπει να αποσκοπούν:

 • Στη βελτίωση της λειτουργικότητας. Η άριστη εκμετάλλευση κάθε σπιθαμής του καταστήματος επιτυγχάνεται με την αναδιάταξη του εξοπλισμού και των επίπλων, με τη διαμόρφωση νέων εσωτερικών χωρισμάτων και την τοποθέτηση σύγχρονου εξοπλισμού.
 • Στην αύξηση της παραγωγικότητας του προσωπικού. Η βελτιστοποίηση του περιβάλλοντος εργασίας κάνει το υπαλληλικό προσωπικό πιο αποδοτικό. Η αυτοματοποίηση της εργασίας εξοικονομεί χρόνο για αποδοτικότερη απασχόληση.
 • Στην αύξηση της πελατείας. Ένα ανανεωμένο περιβάλλον που στοχεύει σε ένα συγκεκριμένο κοινό, αποτελεί μαγνήτη για κάθε υποψήφιο πελάτη.
 • Στην αύξηση του brand-name. Η απόκτηση εταιρικής ταυτότητας του επαγγελματικού χώρου προσδίδει κύρος και πρέπει να είναι αυτοσκοπός.

Οι ανακαινίσεις καταστημάτων μπορεί να είναι μερικές, ή ολικές. Ανάλογα με τις ανάγκες και το διαθέσιμο budget, καταρτίζεται το πλάνο της ανακαίνισης. Ακολουθεί η μελέτη του χώρου, ο σχεδιασμός, η επιλογή των υλικών, ο καθορισμός του χρονοδιαγράμματος του έργου και τέλος η εκτέλεσή του. Στις μερικές ανακαινίσεις καταστημάτων, επιδίωξη είναι οι εργασίες να γίνονται χωρίς το κατάστημα να κλείσει, όταν αυτό είναι εφικτό.

Ο Mastoras4U σε συνεργασία με την INNOVO Constructions αναλαμβάνει την εκτέλεση έργων ανακαίνισης καταστημάτων με τη συνέπεια που τον διακρίνει. Η Innovo Constructions είναι ηγέτιδα δύναμη στο χώρο των κατασκευών και εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων. Το δυναμικό της αποτελείται από καταξιωμένους μηχανικούς, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και διακοσμητές ικανούς να φέρουν εις πέρας οποιοδήποτε έργο. Η εικοσαετής εμπειρία της εταιρείας και τα πάνω από 400 έργα που έχει ολοκληρώσει, δίνουν στο Μάστορα όλα τα εφόδια για την άρτια εκτέλεση του τεχνικού κομματιού κάθε έργου ανακαίνισης. Ενώσαμε τη σχεδιαστική εμπειρία με την τεχνική εμπειρία και ανεβάσαμε τον πήχη για ακόμη αρτιότερα αποτελέσματα.

Αναλαμβάνουμε:

 • Ανακαινίσεις καταστημάτων πώλησης τροφίμων, ποτών και χώρων εστίασης (εστιατόρια, καφετερίες μπαρ, μανάβικα, παντοπωλεία, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, supermarkets).
 • Ανακαινίσεις καταστημάτων ένδυσης και υπόδησης.
 • Ανακαινίσεις καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.
 • Ανακαινίσεις καταστημάτων παροχής υπηρεσιών (τηλεπικοινωνίες, ενέργεια)
 • Ανακαινίσεις καταστημάτων ομορφιάς, αξεσουάρ (κοσμηματοπωλεία, κέντρα αισθητικής, είδη δώρων και ταξιδιού).
 • Ανακαινίσεις καταστημάτων με είδη σπιτιού και και παιχνίδια.
 • Και τέλος ανακαινίσεις μιας ευρείας γκάμας εμπορικών χώρων, όπως αντιπροσωπείες, κινηματογράφοι, πάρκινγκ κ.τ.λ.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Όνομα
Επώνυμο
Οδός - Αριθμός
Πόλη
Περιοχή
Τ.Κ
captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com