Τοποθέτηση ηχομόνωσης

Η τοποθέτηση ηχομόνωσης στις κατοικίες είναι μια διαδικασία, που σπάνια προβλέπεται στο σχεδιασμό της. Ο λόγος είναι ότι, οι θόρυβοι που προέρχονται από εξωτερικές πηγές, δε μπορούν να προβλεφθούν. Το ίδιο συμβαίνει και με τους θορύβους, που προέρχονται από το εσωτερικό των κτιρίων.

Η ηχομόνωση ενός σπιτιού γίνεται, αφού καταγραφεί το πρόβλημα και αποσκοπεί στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων εντός της κατοικίας. Όσοι κατοικούν κοντά σε σχολεία, κέντρα διασκεδάσεων, πολυσύχναστους δρόμους, αντιμετωπίζουν προβλήματα με τους εξωτερικούς θορύβους. Παρόμοια προβλήματα δημιουργούνται στις πολυκατοικίες (κυρίως τις παλαιότερες), με το βηματισμό των γειτόνων, τις δυνατές ομιλίες και τα οπτικοακουστικά συστήματα (home cinema, στερεοφωνικά κτλ.).

Ο Mastoras4U αναλαμβάνει την τοποθέτηση ηχομόνωσης σε δωμάτια, κατοικίες και ολόκληρα κτίρια, με τη χρήση σύγχρονων ηχομονωτικών και ηχοαπορροφητικών υλικών. Τοποθετούμε εξωτερική ή εσωτερική ηχομόνωση ανάλογα με τις ανάγκες του υφιστάμενου κτιρίου.

Η εσωτερική ηχομόνωση ενός κτιρίου μπορεί να γίνει σε φάση ανακαίνισης, ενώ η εξωτερική του μόνωση μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή. Στην εσωτερική ηχομόνωση η συνηθέστερη διαδικασία είναι η τοποθέτηση ηχομονωτικών στρωμάτων, τα οποία και ντύνονται με γυψοσανίδα. Η εξωτερική ηχομόνωση συνδυάζεται συνήθως με μια ολοκληρωμένη μόνωση της εξωτερικής τοιχοποιίας ( θερμομόνωση, υγρομόνωση ).

Τέλος Ο Mastoras4U αναλαμβάνει και την ηχοαπορρόφηση χώρων, όπως:

  • χώρους ηχογραφήσεων και studios,
  • χώρους εκμάθησης μουσικών οργάνων,
  • χώρους προβολής κινηματογραφικών ταινιών,
  • χώρους παραγωγής ιδιαίτερα ενοχλητικών ήχων και
  • χώρους ειδικών ηχοααπορροφητικών απαιτήσεων.

Σε όλες τις περιπτώσεις για να έχετε «το κεφάλι σας ήσυχο από θορύβους», και να αλλάξετε επίπεδο στην ποιότητα της ζωής σας, απευθυνθείτε στο Μάστορα και, εμείς θα επιλέξουμε και θα τοποθετήσουμε το βέλτιστο σύστημα ηχομόνωσης, που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του δικού σας χώρου.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Όνομα
Επώνυμο
Οδός
Πόλη
Περιοχή
Τ.Κ
captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com