Μονώσεις υπογείων

Ο Mastoras4U σας παρέχει οριστικές λύσεις στις μονώσεις υπογείων και τη μόνιμη αντιμετώπιση της υγρασίας. Το υψηλό επίπεδο εμπειρίας και η αξιοπιστία μας στο χώρο των μονώσεων, μας επιτρέπει να στεγανώνουμε υπόγεια με τη χρήση υλικών υψηλών προδιαγραφών.

Αναλαμβάνουμε μονώσεις υπογείων τόσο από την εξωτερική, όσο και από την εσωτερική πλευρά. Οι στεγανωτικές στρώσεις δημιουργούν ισχυρές αντιστάσεις και μπορούν να εφαρμοστούν σε παλιές και καινούριες κατασκευές.

Χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας τσιμεντοειδή στεγανωτικά, αναγνωρισμένα σε όλο τον κόσμο. Είναι αποτελεσματικά και στατιστικά παρουσιάζουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Τα τσιμεντοειδή που χρησιμοποιούνται στις μονώσεις υπογείων είναι βιομηχανικά στεγανωτικά κονιάματα, αδιάβροχα με συγκολλητικές ιδιότητες. Ανταποκρίνονται τέλεια σε υδροστατικές πιέσεις και φαινόμενα ανόδου της υγρασίας από τα τριχοειδή.

Η παρουσία υγρασίας στους τοίχους του υπογείου επιφέρει δυσάρεστα προβλήματα, όπως:

  • Αποσάθρωση των υλικών τοιχοποιίας
  • Αποσταθεροποίηση της θερμικής αντίστασης του κτιρίου
  • Ξεφλούδισμα του εξωτερικού σοβά
  • Μούχλα και άσχημη μυρωδιά που υποβαθμίζουν τις συνθήκες υγιεινής.

Γνωρίζοντας ότι μια πρόχειρη στεγάνωση του υπογείου θα επιφέρει σύντομα κάποια από τα παραπάνω προβλήματα, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή εφαρμογή της μόνωσης του υπογείου. Τηρούμε τους κανόνες σωστής εφαρμογής και, επιλέγουμε τα υλικά που απαιτούνται σε κάθε περίσταση. Το συνεργείο ειδικευμένων τεχνικών που διαθέτουμε, ακολουθεί τους κανόνες της τεχνικής επιστήμης και εφαρμόζει τα υλικά σύμφωνα με τις οδηγίες των κατασκευαστών για την αποφυγή οποιασδήποτε αστοχίας, που θα οδηγήσει σε αποτυχία της μόνωσης του υπογείου σας.

Με ποιους τρόπους εφαρμόζουμε τις στεγανώσεις - μονώσεις υπογείων σε υφιστάμενα κτίρια.

  • Μονώσεις υπογείων με τη χρήση επισκευαστικών ταχύπηκτων κονιαμάτων για χρήση στην εσωτερική πλευρά υπογείων.
  • Μονώσεις υπογείων με τσιμεντοειδή στεγανωτικά υλικά
  • Μονώσεις υπογείων με ειδικές ρυτίνες έκχυσης και σφράγισης

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Όνομα
Επώνυμο
Οδός
Πόλη
Περιοχή
Τ.Κ
captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com