Τοποθέτηση ξύλινων πατωμάτων

Στις τοποθετήσεις ξύλινων πατωμάτων λαμβάνονται υπόψη αρκετοί παράγοντες, πριν περάσουμε στην επιλογή του ξύλου. Όπως, η χρήση για την οποία προορίζεται το πάτωμα, το κόστος αγοράς του, η αισθητική απόδοση που επιθυμούμε κ.α.

Τα είδη των ξύλινων πατωμάτων χαρακτηρίζονται από διαφορετικές αποχρώσεις, διαφορετικές αντοχές και διαφορετικές συμπεριφορές. Το κόστος της τοποθέτησης των πατωμάτων δεν επηρεάζεται από το είδος της ξυλείας που θα χρησιμοποιηθεί.

  • Σε κατοικίες και εσωτερικούς χώρους κτιρίων τοποθετούνται συνήθως δρύινα πατώματα, ή πατώματα από κωνοφόρα δέντρα (είναι οικονομικότερα).
  • Σε πολυσύχναστους χώρους τοποθετούνται πατώματα από αφρικάνικη ξυλεία. Πρόκειται για ιδιαίτερα σκληρά πατώματα με πολύ μεγάλη αντοχή στην καταπόνηση.
  • Τα πατώματα από οξιά, καστανιά και σουηδική ξυλεία χρησιμοποιούνται σε χώρους με ελάχιστη κίνηση. Είναι τα πιο οικονομικά ξύλινα πατώματα, αλλά είναι πολύ μαλακά και καταστρέφονται εύκολα.

Η τοποθέτηση ξύλινων πατωμάτων πέρα από την ιδιαίτερη αισθητική της ζεστής και διακριτικής εμφάνισης, δημιουργεί και μια φυσική θερμομόνωση στο δάπεδο. Δεν είναι ολισθηρά και δημιουργούν το φαινόμενο του στατικού ηλεκτρισμού.

Ο Mastoras4U αναλαμβάνει την τοποθέτηση κάθε είδους ξύλινου πατώματος σε οποιοδήποτε χώρο. Ξηλώνει τα παλαιά πατώματα, φροντίζει για την αποκομιδή των μπάζων, τοποθετεί καινούρια πατώματα και λουστράρει την τελική επιφάνεια. Επίσης αναλαμβάνει την επισκευή και το λουστράρισμα παλαιών ξύλινων πατωμάτων.

 

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Όνομα
Επώνυμο
Οδός
Πόλη
Περιοχή
Τ.Κ
captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com