Τοποθέτηση πατωμάτων από πλακάκια

Τα πλακάκια αποτελούν το συνηθέστερο είδος πατώματος που συναντάμε, τόσο σε κατοικίες, όσο και σε μπαλκόνια, εξωτερικούς χώρους, νοσοκομεία, εργαστήρια, καταστήματα, γραφεία κ.α. Η βιομηχανία παραγωγής πλακιδίων, διαθέτει στην αγορά υλικά για όλες τις απαιτήσεις, σε σχέδια και χρωματικούς συνδυασμούς για κάθε περίσταση.

Η τοποθέτηση πατωμάτων από πλακάκια δημιουργεί δάπεδα με μεγάλη διάρκεια ζωής, εύκολα στη συντήρησή τους και παράλληλα μια υγιεινή και άνετη διαβίωση. Το κόστος τοποθέτησης των πλακιδίων είναι χαμηλό και η σωστή εφαρμογή τους δημιουργεί άρτια και λειτουργικά πατώματα.

Στις τοποθετήσεις πατωμάτων από πλακάκια, σημαντικό ρόλο παίζει η εμπειρία και ικανότητα του συνεργείου τοποθέτησης. Ο Μάστορας προτείνει τα κατάλληλα πλακάκια ανάλογα με το χώρο (αντοχή επιφάνειας, σκληρότητα, αντοχή σε κάμψη και διαστολή, ολισθηρότητα κ.τ.λ.) και εσείς διαλέγετε τους χρωματισμούς. Ο Μάστορας φροντίζει για τη σωστή κλίση του δαπέδου, το πάχος των αρμών, το κλείσιμο των γωνιών για ένα άριστο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Ο Mastoras4U αναλαμβάνει την τοποθέτηση πλακιδίων σε κάθε χώρο εξωτερικό ή εσωτερικό, οποιωνδήποτε απαιτήσεων. Αναλυτικά αναλαμβάνει:

  • Πλακάκια – τοποθέτηση σε μπάνιο.
  • Πλακάκια – τοποθέτηση σε κουζίνα.
  • Πλακάκια – τοποθέτηση σε δάπεδα.
  • Τοποθέτηση πλακιδίων σε πισίνες.
  • Τοποθέτηση αντιολισθητικών πλακιδίων.
  • Πλακάκια – τοποθέτηση επάνω σε ειδικές κατασκευές.
  • Τοποθέτηση πλακιδίων ειδικών απαιτήσεων.

Οι τοποθετήσεις στα πλακάκια γίνονται από έμπειρο συνεργείο και το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς μας είναι άψογο από κάθε πλευρά. Επιτυγχάνουμε το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα, χωρίς κακοτεχνίες και χωρίς πιθανά μελλοντικά προβλήματα. Παραδίδουμε έργα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας και χρησιμοποιούμε πλακάκια και λοιπά υλικά αντίστοιχα με τις απαιτήσεις του χώρου σας.

Η σωστή εφαρμογή των πλακιδίων αποτελεί την εγγύηση για την μακροπρόθεσμη και εύρυθμη λειτουργία του χώρου, χωρίς υγρασίες, γδαρσίματα, ξεκολλήματα. Ο  Mastoras4U διαθέτει προσωπικό, ικανό να αντιμετωπίσει τις πιο δύσκολες τεχνικά εργασίες και να φέρει με επιτυχία εις πέρας κάθε έργο τοποθέτησης.

Πλακάκια – τιμές για τοποθέτηση

Οι τιμές για την τοποθέτηση των πλακιδίων είναι προσιτές και ξεκινούν από 6 € το τετραγωνικό μέτρο. Είναι ανάλογες με το είδος της εργασίας, το μέγεθός της και το σχέδιο τοποθέτησης. Δείτε ενδεικτικά τις παρακάτω τιμές τοποθέτησης:

  • Πλακάκια τοίχου τοποθέτηση / τιμές ανά τμ: από 12 € χωρίς υλικά. Στις τιμές ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α
  • Πλακάκια δαπέδου τοποθέτηση / τιμές ανά τμ: από 9 € χωρίς υλικά. Στις τιμές ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Το τελικό κόστος τοποθέτησης καθορίζεται κατόπιν μελέτης από το συνεργείο μας.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Όνομα
Επώνυμο
Οδός - Αριθμός
Πόλη
Περιοχή
Τ.Κ
captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com