Κατεδαφίσεις

Κατεδαφίσεις

Ο Mastoras4U αναλαμβάνει κατεδαφίσεις και καθαιρέσεις με τη χρήση εξειδικευμένων εργαλείων και μηχανημάτων. Από το γκρέμισμα ενός εσωτερικού τοίχου, έως την κατεδάφιση ενός κτιρίου, ο Mastoras4U φροντίζει για την ασφαλή εκτέλεση του έργου και την αποκομιδή και μεταφορά των μπαζών.

Continue Reading

Χτισίματα Σοβατίσματα

Χτισίματα Σοβατίσματα

Με όπλο την τεχνογνωσία μας και την εμπειρία του τεχνικού συνεργείου μας, Ο Mastoras4U αναλαμβάνει χτισίματα σοβατίσματα παντός τύπου σε νεόδμητες και υφιστάμενες κτιριακές κατασκευές. Δίνουμε τη μέγιστη προσοχή, διότι σε αυτό το στάδιο τα κατασκευαστικά λάθη δύσκολα διορθώνονται. Τέλος, η επιλογή των κατάλληλων υλικών και η ορθή χρήση τους σας εξασφαλίζουν ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Continue Reading

Γκρέμισμα τοίχων

Γκρέμισμα τοίχων

Η αλλαγή χρήσης ενός επαγγελματικού χώρου ή, η ανάγκη για τη διαμόρφωση νέων χώρων σε μια κατοικία έχουν σαν αφετηρία το γκρέμισμα τοίχων. Ο Mastoras4U αναλαμβάνει το γκρέμισμα των εσωτερικών τοίχων και διαθέτει τα απαραίτητα υποστηρικτικά συνεργεία για την αναδιαμόρφωση του χώρου σας.

Continue Reading

Κατασκευή και τοποθέτηση τζακιών

Κατασκευή και τοποθέτηση τζακιών

Το τζάκι αποτελεί παραδοσιακά σημείο αναφοράς για ένα σπίτι. Η χρήση του ως μέσο θέρμανσης και ως διακοσμητικό σε ένα χώρο, διατηρεί την αξία του αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου. Οι ανάγκες της σύγχρονης εποχής έχουν φέρει στο προσκήνιο διάφορους τύπους τζακιών. Σήμερα οι κατασκευαστές τζακιών προμηθεύουν την αγορά με τζάκια παραδοσιακά, ενεργειακά, θερμοδυναμικά και τζάκια φυσικού αερίου. Ο Mastoras4U σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής τζακιών παρέχει λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του κάθε χώρου.

Continue Reading

Κεραμοσκεπές

Κεραμοσκεπές

Οι κεραμοσκεπές αποτελούν μια μορφή στέγασης των κτιρίων με εντυπωσιακά πλεονεκτήματα τόσο από λειτουργικής όσο και από αισθητικής άποψης. Οι κεραμοσκεπές αποτελούν στολίδια για τα κτίρια και ταυτόχρονα καλύπτουν μια σειρά αναγκών που τις καθιστούν την καλύτερη επιλογή σκεπής.

Continue Reading

Ξύλινες κατασκευές

Ξύλινες κατασκευές

Ο Mastoras4U αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση ξύλινων κατασκευών σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους. Με τη συνέπεια που τον διακρίνει, διαμορφώνει χώρους με βάση το ξύλο και δημιουργεί μοναδικές ξύλινες κατασκευές που αντέχουν στο χρόνο και δίνουν μια ιδιαίτερη διακοσμητική πινελιά.

Continue Reading

Αλουμινοκατασκευές

Αλουμινοκατασκευές

Οι αλουμινοκατασκευές χρησιμοποιούνται για την κάλυψη αναγκών ειδικών απαιτήσεων, όπου θέλουμε να συνδυάσουμε την αντοχή στο χρόνο και την ιδιαίτερη αισθητική. Αλουμινοκατασκευές χρησιμοποιούνται σε σκελετούς κτιρίων, κάγκελα, πόρτες, πέργολες κ.τ.λ Οι αλουμινοκατασκευές βρίσκουν εφαρμογή σε κτιριακά συγκροτήματα, εσωτερικούς χώρους, αποθήκες, καταστήματα, αλλά και σε μικρότερη κλίμακα όπως μια κουπαστή σκάλας ή μια αυλόπορτα.

Continue Reading

Σιδηροκατασκευές

Σιδηροκατασκευές

Οι σιδηροκατασκευές χρησιμοποιούνται στην κάλυψη αναγκών ειδικών απαιτήσεων, όπου θέλουμε να συνδυάσουμε την αντοχή στο χρόνο, την ασφάλεια και την ιδιαίτερη αισθητική. Σιδηροκατασκευές χρησιμοποιούνται σε σκελετούς κτιρίων, κάγκελα, πόρτες, αίθρια κ.τ.λ Οι σιδηροκατασκευές βρίσκουν εφαρμογή σε κτιριακά συγκροτήματα, εσωτερικούς χώρους, αποθήκες, καταστήματα, αλλά και σε μικρότερη κλίμακα όπως μια εσωτερική σκάλα, μια γκαραζόπορτα και μια σιδεριά ασφαλείας.

Continue Reading