Ανακαίνιση Σαλονιού

Το σαλόνι αποτελεί τη βιτρίνα του σπιτιού και το χώρο, στον οποίο περνάμε μεγάλο κομμάτι της ζωής μας.

Εκεί συγκεντρώνεται η οικογένεια, εκεί διασκεδάζουμε και ξεκουραζόμαστε, εκεί δεχόμαστε τους καλεσμένους μας. Θέλουμε το σαλόνι μας να είναι ένας χώρος όμορφος, ευχάριστος και λειτουργικός. Η ανακαίνιση ενός σαλονιού μπορεί να προσδώσει στο σπίτι μια διαφορετική αύρα, τόσο στην ψυχολογία μας, όσο και στην καθημερινή πρακτική χρήση του.

Συνήθως η ανακαίνιση σαλονιού συνδυάζεται με παρεμβάσεις σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Μπορεί όμως να γίνει και μεμονωμένα, με παρεμβάσεις, τόσο στη διαρρύθμιση, όσο και στη διακόσμησή του. Η τοποθέτηση γύψινων, η τοποθέτηση ή ανακαίνιση τζακιού, η αλλαγή του δαπέδου, η τοποθέτηση χωρισμάτων και η αλλαγή του χρωματικού συνδυασμού των τοίχων, είναι μερικές από τις εργασίες, που μπορεί να γίνουν σε μια ανακαίνιση σαλονιού.

Ο Mastoras4U αναλαμβάνει την ανακαίνιση σαλονιών με ιδέες μοντέρνες και λειτουργικές, χρησιμοποιώντας την εμπειρία του διακοσμητή και την τεχνική ικανότητα των συνεργείων του. Όλες οι εργασίες ανακαίνισης γίνονται με γνώμονα την εξυπηρέτηση των ατόμων, που το χρησιμοποιούν και τη βέλτιστη διακοσμητική του εικόνα. Εφαρμόζει έξυπνες πρακτικές, που προσδίδουν στο χώρο φρεσκάδα και πολυτέλεια, εκμεταλλευόμενος το διαθέσιμο χρηματικό ποσό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Όνομα
Επώνυμο
Οδός
Πόλη
Περιοχή
Τ.Κ
captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com