Σιδηροκατασκευές

Οι σιδηροκατασκευές χρησιμοποιούνται στην κάλυψη αναγκών ειδικών απαιτήσεων, όπου θέλουμε να συνδυάσουμε την αντοχή στο χρόνο, την ασφάλεια και την ιδιαίτερη αισθητική. Σιδηροκατασκευές χρησιμοποιούνται σε σκελετούς κτιρίων, κάγκελα, πόρτες, αίθρια κ.τ.λ Οι σιδηροκατασκευές βρίσκουν εφαρμογή σε κτιριακά συγκροτήματα, εσωτερικούς χώρους, αποθήκες, καταστήματα, αλλά και σε μικρότερη κλίμακα όπως μια εσωτερική σκάλα, μια γκαραζόπορτα και μια σιδεριά ασφαλείας.

Ο Mastoras4U αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση κάθε τύπου σιδηροκατασκευής. Καλύπτουμε λειτουργικές ανάγκες σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, συνδυάζοντας την ποιότητα κατασκευής με τη σύγχρονη αισθητική. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αποτελείται από προσωπικό με εμπειρία στο χώρο των σιδεροκατασκευών, τόσο στο σχεδιασμό, όσο και στην τοποθέτηση τους.

Ο χώρος ευθύνης μας δεν περιορίζεται σε τυποποιημένες σιδηροκατασκευές, αλλά επεκτείνεται και σε ειδικές κατασκευές όπως σιδερένια έπιπλα, σιδερένια διακοσμητικά κήπου, σιδερένια διακοσμητικά τζακιού και όποια άλλη ξεχωριστή σιδηροκατασκευή μας ζητηθεί. Πιο αναλυτικά ο Mastoras4U αναλαμβάνει:

  • Την κατασκευή και τοποθέτηση μεταλλικών κτιρίων (σιδερένιο σκελετό, γυψοσανίδες)
  • Σιδερένια κάγκελα για φράχτες, μπαλκόνια, σκάλες.
  • Σιδερένιες σκάλες και κουπαστές.
  • Γκαραζόπορτες και σιδερένιες αυλόπορτες.
  • Σιδηροκατασκευές ασφαλείας όπως πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας, ρολά ασφαλείας, σιδεριές ασφαλείας για εξωτερικές πόρτες και παράθυρα.
  • Ειδικές σιδηροκατασκευές για στέγαστρα και αίθρια.
  • Σιδερένιες περίτεχνες κατασκευές (π.χ. έπιπλα κήπου και βεράντας).

Η πολύχρονη εμπειρία πάνω σε περίπλοκες σιδηροκατασκεύες και ο σύγχρονος εξοπλισμός του συνεργείου μας, μας καθιστούν ικανούς να φέρουμε εις πέρας και την πιο απαιτητική κατασκευή. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Όνομα
Επώνυμο
Οδός
Πόλη
Περιοχή
Τ.Κ
captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com