Ο Mastoras4U ΓΙΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ

Ο Mastoras4U για βαψίματα κάθε τύπου με υλικά ανώτερης ποιότητας σε οποιαδήποτε επιφάνεια χρειαστεί. Η κατάλληλη λύση στους ελαιοχρωματισμούς. Στις επιθυμητές για σας τιμές, παντρεύουμε την τέχνη με το μεράκι με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Αναλαμβάνουμε βαψίματα σε κατοικίες, διαμερίσματα, καταστήματα, γραφεία, εργοστάσια και πολυκατοικίες. Με την χρήση όλων των σύγχρονων μέσων για βαψίματα και με την εμπειρία μας σε εφαρμογές εσωτερικών χώρων, όσο και σε προσόψεις κτιρίων, παραδίδουμε έργα εγγυημένα για την ποιότητά τους.

Βαψίματα αντοχής, υλικά άριστης ποιότητας και διακοσμητική εμπειρία, σας εγγυώνται την παράδοση ενός φρεσκοβαμμένου χώρου, με τελικό αποτέλεσμα ανώτερο των προσδοκιών σας.

Τεχνοτροπίες και διχρωμίες δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από την γκάμα των υπηρεσιών μας. Μοναδικές δημιουργίες για χώρους με ιδιαίτερο στιλ και ανθρώπους με ξεχωριστό γούστο.

Βαψίματα σπιτιών και εσωτερικών χώρων

Βαψίματα σπιτιών και εσωτερικών χώρων

Από ένα απλό φρεσκάρισμα των εσωτερικών τοίχων έως και ένα ολοκληρωμένο βάψιμο σπιτιού, Ο Mastoras4U είναι εδώ για να ανανεώσει αισθητικά το χώρο σας. Ο Mastoras4U αναλαμβάνει τριψίματα, στοκαρίσματα, σπατουλαρίσματα και όποια άλλη εργασία απαιτείται για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Continue Reading

Ελαιοχρωματισμοί Τεχνοτροπίες

Ελαιοχρωματισμοί Τεχνοτροπίες

Χρωματίζουμε το χώρο σας χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους και εφαρμόζουμε τεχνοτροπίες σε τοίχους κατοικιών και γραφείων με τρόπο μοναδικό. Η φιλοσοφία μας είναι να τεχνοτροπούμε με στιλ που ταιριάζει στην υπόλοιπη διακόσμηση του εκάστοτε χώρου.

Continue Reading

Βαψίματα εξωτερικών χώρων

Βαψίματα Εξωτερικών Χώρων

Βαψίματα εξωτερικών τοίχων σπιτιών, επαγγελματικών κτιρίων, οικοδομών και εργοστασίων.

Ο εξωτερικός χρωματισμός τοίχων συχνά φθείρεται γρήγορα και παρουσιάζει σκασίματα, φουσκώματα και ξεφλουδίσματα. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι αυτό οφείλεται στις καιρικές συνθήκες, στην έκθεση των τοίχων στον ήλιο και την υγρασία. Η κυριότερη όμως αιτία που προκαλεί τη φθορά είναι το μη μελετημένο και πρόχειρο βάψιμο των τοίχων του κτιρίου. Η επιπόλαια αντιμετώπιση του βαψίματος από τον ελαιοχρωματιστή είναι αυτή που μας οδηγεί στην απόφαση να βάψουμε για άλλη μία φορά τους εξωτερικούς τοίχους.

Continue Reading

Βαψίματα κάγκελων και σιδηροκατασκευών

Βαψίματα κάγκελων και σιδηροκατασκευών

Σε οποιαδήποτε σιδερένια η άλλη μεταλλική κατασκευή θέλετε να συντηρήσετε το παλιό χρώμα ή, να το ανανεώσετε με άλλο καινούριο, Ο Mastoras4U είναι ο ειδικός ελαιοχρωματιστής που θα αναλάβει να ολοκληρώσει τη δουλειά, γρήγορα και οικονομικά.

Continue Reading