Βαψίματα κάγκελων και σιδηροκατασκευών

Σε οποιαδήποτε σιδερένια η άλλη μεταλλική κατασκευή θέλετε να συντηρήσετε το παλιό χρώμα ή, να το ανανεώσετε με άλλο καινούριο, Ο Mastoras4U είναι ο ειδικός ελαιοχρωματιστής που θα αναλάβει να ολοκληρώσει τη δουλειά, γρήγορα και οικονομικά.

 • Βαψίματα κάγκελων σε πολυκατοικίες
 • Βαψίματα κάγκελων σε μονοκατοικίες και αυλές
 • Βαψίματα σιδερένιων αυλόπορτων
 • Βαψίματα σιδερένιων επίπλων κήπου
 • Βαψίματα μεταλλικών γκαραζόπορτων βάψιμο κάγκελων αυλής

Η διαδικασία που ακολουθούμε στα βαψίματα σιδηροκατασκευών, εξαρτάται από το υλικό που θα βαφτεί. Όλες οι σιδερένιες επιφάνειες επιδέχονται τρίψιμο και αστάρωμα, ενώ οι αλουμινένιες και οι ανοξείδωτες έχουν άλλη διαδικασία. Στα βαψίματα κάγκελων η συνηθισμένη διαδικασία που ακολουθούμε, είναι η παρακάτω:

 1. Τοποθέτηση ειδικών προστατευτικών για την προστασία και καθαριότητα της περιοχής γύρω από τα κάγκελα, που θα βαφτούν.
 2. Πλύσιμο της επιφάνειας με ειδικά καθαριστικά για την απώθηση της βρομιάς, που έχει καθίσει στα σίδερα.
 3. Τρίψιμο με ειδικά γυαλόχαρτα ή τροχό γυαλίσματος, αν απαιτείται. Σκοπός είναι η λείανση τους και η απομάκρυνση της σκουριάς.
 4. Καθάρισμα με στεγνό πανί, για να απομακρυνθεί η σκόνη.
 5. Πέρασμα με ένα χέρι μίνιον.
 6. Στοκάρισμα με σιδηρόστοκο, αν απαιτείται.
 7. Πέρασμα με δεύτερο χέρι μίνιον, αν απαιτείται.
 8. Τρίψιμο με γυαλόχαρτο.
 9. Βάψιμο των κάγκελων με το χρώμα της επιλογής σας με ένα ή δύο χέρια, ανάλογα με την περίπτωση. βάψιμο καγκελόπορτας μονοκατοικίας

Τιμή προσφοράς για κάγκελα από 8€ / τρέχoν μέτρο με τα υλικά (στις τιμές ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α)

Συνεργαζόμενες εταιρίες : ΒΙΒΕΧΡΩΜ, KRAFT, VITEX

Τα βαψίματα των κάγκελων γίνονται με ειδικά εργαλεία βαφής για τέλειες επιφάνειες και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις γωνίες, όπου συνήθως εμφανίζονται οι σκουριές. Επιλέγουμε χρώματα ανθεκτικά, που εφαρμόζουν καλύτερα στην κάθε περίπτωση.

Για να αντέξει το βάψιμο των κάγκελων (ιδιαίτερα των εξωτερικών χώρων), είναι πολύ σημαντικό να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην προετοιμασία. Ο μάστορας θέλοντας να παραδώσει εργασίες πραγματικά ποιοτικές, δίνει μεγάλη βαρύτητα σε αυτό το κομμάτι της βαφής. Το καλό τρίψιμο με το κατάλληλο εργαλείο είναι η βάση για ένα αποτελεσματικό βάψιμο των κάγκελων. Η απομάκρυνση της σκουριάς και η λείανση των επιφανειών είναι το δεύτερο σημαντικό σημείο. Τέλος, το διπλό αστάρωμα έρχεται να προστατέψει τα κάγκελα από μελλοντικά ξεφλουδίσματα της ανώτερης επιφάνειας.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Όνομα
Επώνυμο
Οδός
Πόλη
Περιοχή
Τ.Κ
captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com