Τοποθέτηση καμινάδας inox

Ο Mastoras4U αναλαμβάνει την αντικατάσταση της παλιάς καμινάδας και την τοποθέτηση καμινάδας inox σε οποιαδήποτε κτίριο ειδικών απαιτήσεων. Η τοποθέτηση καμινάδας inox είναι απαραίτητη στα ενεργειακά τζάκια, καθώς και στους λέβητες φυσικού αερίου.

Η αντικατάσταση της παλιάς καμινάδας μπορεί να γίνει και για άλλους λόγους, όπως η διάβρωση των τοιχωμάτων. ή η βελτίωση της απόδοσης ενός τζακιού. Η τοποθέτηση μιας ανοξείδωτης καμινάδας inox μπορεί να γίνει σχετικά γρήγορα και οικονομικά.

Τα πλεονεκτήματα που έχει η τοποθέτηση μιας inox καμινάδας είναι τα εξής:

  • Λύνονται τα προβλήματα της υγροποίησης των καυσαερίων που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στην τοιχοποιία του κτιρίου.
  • Εκμηδενίζονται τα προβλήματα συστολής και διαστολής της καμινάδας.
  • Τα τζάκια δεν παρουσιάζουν προβλήματα καπνίσματος μιας και η ροή του αέρα γίνεται πλέον πιο ομαλή.
  • Αποφεύγονται οποιαδήποτε προβλήματα ασφάλειας μπορεί να δημιουργηθούν από τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται στο εσωτερικό της καμινάδας. Όπου απαιτείται τοποθετείται καμινάδα inox διπλού τοιχώματος, για ακόμη μεγαλύτερη αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες.
  • Η τοποθέτηση inox καμινάδων είναι οικονομικότερη από την τοποθέτηση παραδοσιακών καμινάδων. Το κόστος της ετήσιας συντήρησης μιας ανοξείδωτης καμινάδας, είναι επίσης σημαντικά μειωμένο.

Ο Mastoras4U αναλαμβάνει να κάνει τον απαιτούμενο επιτόπιο έλεγχο της κατάστασης της παλιάς καμινάδας και να σας προτείνει την καταλληλότερη λύση. Η αντικατάσταση των καμινάδων γίνεται από εξειδικευμένο συνεργείο και με γνώμονα τις οδηγίες εγκατάστασης του εκάστοτε κατασκευαστή. Η σωστή εφαρμογή των κανόνων εγκατάστασης που δίνει η εταιρεία κατασκευής καμινάδων είναι η εγγύηση για την σωστή λειτουργία της.

Επίσης ο Mastoras4U αναλαμβάνει την τοποθέτηση καμινάδων inox σε καινούριες κατασκευές, όπως ψητοπωλεία, βιοτεχνίες και εργοστάσια. Οι εργασίες εκτελούνται βάση χρονοδιαγράμματος και με την τήρηση των εκάστοτε κανόνων ασφαλείας.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Όνομα
Επώνυμο
Οδός
Πόλη
Περιοχή
Τ.Κ
captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com