Ο Mastoras4U ΓΙΑ ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΝΩΣΕΙΣ

Εφαρμόζουμε τις πλέον βέλτιστες λύσεις στις μονώσεις ταρατσών, υπογείων, εξωτερικών τοίχων και σωληνώσεων. Στεγανοποιούμε χώρους με πιστοποιημένα υλικά και προσεγμένη εργασία για την ολοκληρωτική απώθηση της υγρασίας.

Ειδικός τεχνικός με επαγγελματισμό και εμπειρία και, μετά από επιτόπου καταγραφή του προβλήματος, μελετάει, κοστολογεί και αναλαμβάνει την εκτέλεση του μονωτικού έργου. Εκπαιδευμένα συνεργεία με σεβασμό στη λεπτομέρεια φροντίζουν για την αποπεράτωση του έργου με τις προαπαιτούμενες προδιαγραφές εκτέλεσης.

Έχουμε τις λύσεις για τη:

  • μόνωση ταράτσας,
  • μόνωση υπογείου,
  • θερμομόνωση κτιρίου,
  • στεγανοποίηση χώρου,
  • ηχομόνωση και
  • θερμοπρόσοψη κτιρίων.

Στις μονώσεις χρησιμοποιούμε τεχνικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας και υλικά που αντέχουν στις δύσκολες συνθήκες. Φροντίζουμε να μένουμε ενήμεροι και εμείς και τα συνεργεία μας, επάνω στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν τις μονώσεις.

Τέλος, αναλαμβάνουμε την τακτική συντήρηση των μονωτικών έργων, που έχουμε αποπερατώσει και την αποκατάσταση τυχόν φθορών που έχουν επέλθει από το χρόνο.

Τοποθέτηση ηχομόνωσης

Τοποθέτηση ηχομόνωσης

Η τοποθέτηση ηχομόνωσης στις κατοικίες είναι μια διαδικασία, που σπάνια προβλέπεται στο σχεδιασμό της. Ο λόγος είναι ότι, οι θόρυβοι που προέρχονται από εξωτερικές πηγές, δε μπορούν να προβλεφθούν. Το ίδιο συμβαίνει και με τους θορύβους, που προέρχονται από το εσωτερικό των κτιρίων.

Continue Reading

Στεγανώσεις ταρατσών και υπογείων

Στεγανώσεις ταρατσών και υπογείων

Σας εξασφαλίζουμε τη μέγιστη προστασία, με το λιγότερο δυνατό κόστος

Στεγανώσεις ονομάζουμε τις εργασίες υγρομόνωσης των επιφανειών με την επάλειψη ειδικών στεγανωτικών υλικών ή με επικόλληση ειδικών ασφαλτόπανων.. Οι στεγανώσεις εφαρμόζονται σε ταράτσες, δώματα, υπόγειους χώρους, βεράντες, πισίνες και άλλους υπαίθριους χώρους.

Continue Reading

Μονώσεις υπογείων

Μονώσεις υπογείων

Ο Mastoras4U σας παρέχει οριστικές λύσεις στις μονώσεις υπογείων και τη μόνιμη αντιμετώπιση της υγρασίας. Το υψηλό επίπεδο εμπειρίας και η αξιοπιστία μας στο χώρο των μονώσεων, μας επιτρέπει να στεγανώνουμε υπόγεια με τη χρήση υλικών υψηλών προδιαγραφών.

Continue Reading

Θερμοπροσόψεις κτιρίων

Θερμοπροσόψεις κτιρίων

Ο Mastoras4U ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ τα πλέον σύγχρονα συστήματα θερμοπρόσοψης

  • ΣΤΕΓΑΝΩΝΕΙ τις εξωτερικές επιφάνειες κτιρίων
  • ΗΧΟΜΟΝΩΝΕΙ το κτίριο
  • ΜΕΙΩΝΕΙ την κατανάλωση ενέργειας στο εσωτερικό
  • ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ την εξωτερική τους όψη

Continue Reading

Μονώσεις Ταρατσών

Μονώσεις Ταρατσών

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι προσφορές για τις μονώσεις ταρατσών ανανεώνονται τακτικά και ενδέχεται, να έχουν αλλάξει στην επόμενη επίσκεψη σας.

Οι περισσότερες οικοδομικές κατασκευές παρουσιάζουν προβλήματα με τις μονώσεις ταρατσών με αδιάβροχο ασφαλτόπανο μονώσεις των ταρατσών.

Continue Reading