Ανακαίνιση Μπάνιου

Το μπάνιο αποτελεί ίσως το σημαντικότερο χώρο του σπιτιού και πρέπει να αποπνέει φρεσκάδα και καθαριότητα.

Η καθημερινή του χρήση αποφέρει φθορές με την πάροδο του χρόνου, οι οποίες και επιβάλλονται να επιδιορθωθούν. Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις, οι εξωτερικές επιφάνειες, τα έπιπλα και ο φωτισμός του, αποτελούν τις μονάδες, οι οποίες με ένα προσεκτικό σχεδιασμό μπορούν να αντικατασταθούν και να μεταμορφωθεί ο χώρος.

Η ανακαίνιση του μπάνιου μπορεί να είναι ολική ή μερική. Συνήθων στις παλαιότερες κατασκευές είναι επιβεβλημένη η ολική ανακαίνιση του μπάνιου για λόγους εύρυθμης λειτουργίας και υγιεινής.

Και μία όμως μερική ανακαίνιση του μπάνιου μπορεί να αλλάξει το χώρο. Η αντικατάσταση, για παράδειγμα, του νιπτήρα με ένα έπιπλο και η προσθήκη μιας στήλης ντουζιέρας, θα δώσει ένα νέο αέρα στο χώρο.

Μία ανακαίνιση μπάνιου απαιτεί κάποιες μέρες για να ολοκληρωθεί, ανάλογα φυσικά με τον όγκο των εργασιών. Αυτές μπορεί να είναι:

  • Αντικατάσταση αποχετευτικού συστήματος.
  • Αντικατάσταση υδραυλικών σωληνώσεων.
  • Αντικατάσταση ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και αλλαγή φωτισμού.
  • Αντικατάσταση ειδών υγιεινής. Επένδυση της επιφάνειας των τοίχων (πλακάκια, βαφές, ταπετσαρίες).
  • Αντικατάσταση κουφώματος.

Στην περίπτωση της ολικής ανακαίνισης μπάνιου θα χρειαστεί πιθανόν και ο επανασχεδιασμός του, κάτι που λόγω του ότι ο χώρος του μπάνιου είναι περιορισμένος και απομονωμένος από το υπόλοιπο σπίτι, μπορεί να γίνει εύκολα χωρίς τη βοήθεια ειδικού. Στην περίπτωση της μερικής ανακαίνισης του μπάνιου τα πράγματα είναι ακόμα πιο εύκολα. Χρειάζεται μόνο ένας καλός τεχνίτης.

Και στις δύο περιπτώσεις ο Mastoras4U μπορεί να αποπερατώσει το έργο της ανακαίνισης. Με εξειδικευμένο συνεργείο ανακαινίζει μπάνια, λουτρά, χώρους spa και οποιοδήποτε χώρο ειδικών απαιτήσεων χρειαστεί. Διαμορφώνει χώρους λειτουργικούς, λαμπερούς και πάνω απ’ όλα καθαρούς. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να έρθουμε στο χώρο σας, να δούμε την κατάσταση του μπάνιου, να ακούσουμε τις ιδέες σας, να προτείνουμε πιθανή εναλλακτική λύση και να σας κάνουμε μία προσφορά, που θα περιλαμβάνει ποιοτικά υλικά, αξιόπιστη εφαρμογή και άριστο αποτέλεσμα.

Τηλεφωνήστε μας ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Όνομα
Επώνυμο
Οδός
Πόλη
Περιοχή
Τ.Κ
captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com