Στεγανώσεις ταρατσών και υπογείων

Σας εξασφαλίζουμε τη μέγιστη προστασία, με το λιγότερο δυνατό κόστος

Στεγανώσεις ονομάζουμε τις εργασίες υγρομόνωσης των επιφανειών με την επάλειψη ειδικών στεγανωτικών υλικών ή με επικόλληση ειδικών ασφαλτόπανων.. Οι στεγανώσεις εφαρμόζονται σε ταράτσες, δώματα, υπόγειους χώρους, βεράντες, πισίνες και άλλους υπαίθριους χώρους.

Οι στεγανώσεις ταρατσών και δωμάτων γίνονται με τη χρήση ειδικών αδιάβροχων υλικών, που εφαρμόζουν σε ολόκληρη την επιφάνεια, τις γωνίες, τις ενώσεις και τους συνδέσμους. Όλες οι μεγάλες εταιρείες παραγωγής επιχρισμάτων, διαθέτουν έτοιμα βιομηχανικά υλικά για τις στεγανώσεις των ταρατσών. Η σωστή εφαρμογή τους από έμπειρο συνεργείο, εξασφαλίζει τη μακροχρόνια προστασία της ταράτσας ή του δώματος από ανεπιθύμητες υγρασίες.

Οι στεγανώσεις υπογείων γίνονται στο στάδιο της κατασκευής και από την εξωτερική πλευρά με τη χρήση των κατάλληλων υλικών που ανταποκρίνονται στις ιδιαιτερότητες της κατασκευής. Σε υφιστάμενα κτίρια οι στεγανώσεις των υπόγειων χώρων γίνονται με τη χρήση επαλειφόμενων έτοιμων υλικών, από την εσωτερική πλευρά της τοιχοποιίας.

Τα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια στεγάνωση χωρίζονται σε κατηγορίες, ανάλογα με το υλικό που χρησιμοποιείται σαν βάση. Έτσι μπορεί να έχουμε:

  • Στεγάνωσεις ταρατσών και δωμάτων με πλαστομερή ή ελαστομερή ασφαλτόπανα.
  • Στεγανώσεις ταρατσών, δωμάτων και υπογείων με ελαστομερή επαλειφόμενα στεγανωτικά.
  • Στεγανώσεις ταρατσών, δωμάτων και υπογείων με επαλειφόμενα ακρυλικά στεγανωτικά.
  • Στεγανώσεις ταρατσών, δωμάτων και υπογείων με επαλειφόμενα πολυουρεθανικά στεγανωτικά.
  • Στεγανώσεις ταρατσών, δωμάτων και υπογείων με επαλειφόμενα σιλικονούχα στεγανωτικά.

Οι ταράτσες των κτιρίων είναι εκτεθειμένες στις κλιματικές μεταβολές και τα ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως είναι οι έντονες βροχοπτώσεις. Σε όλα τα σύγχρονα κτίρια που έχουν επίπεδες στέγες κατασκευασμένες από οπλισμένο σκυρόδερμα, χρειάζεται να εφαρμοστεί η στεγάνωση τους. Το σκυρόδερμα από μόνο του δεν είναι στεγανό και δεν μπορεί να υγρομονώσει το κτίριο.Η στεγανωτικές επιστρώσεις απαλλάσσουν τα κτίρια από τα προβλήματα της υγρασίας. Η σωστή εφαρμογή τους εξασφαλίζει την προστασία ολόκληρου του κτιρίου.

Ο Mastoras4U για τις στεγανώσεις ταρατσών διαθέτει εξειδικευμένο συνεργείο και χρησιμοποιεί μόνο πιστοποιημένα υλικά από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο παρασκευής στεγανωτικών υλικών.

Αντιμετωπίζετε προβλήματα υγρασίας στην ταράτσα σας; Στο υπόγειο σας έχει εισχωρήσει υγρασία; Καλέστε μας για μια δωρεάν αυτοψία της κατάστασης.

Γιατί να επιλέξετε τον Mastoras4U

  • Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στις στεγανώσεις ταρατσών και υπογείων.
  • Συνεργάζεται με έμπειρο μηχανικό που εκπονεί τις μελέτες, όπου είναι απαραίτητες.
  • Έχει δικό του εξειδικευμένο συνεργείο, αποκλειστικά για στεγανώσεις, θερμομονώσεις και θερμοπροσόψεις.
  • Χρησιμοποιεί τα πλέον αξιόπιστα υλικά της αγοράς.
  • Παρέχει τεχνική υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση του έργου και αναλαμβάνει τη συντήρηση του σε βάθος χρόνου.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Όνομα
Επώνυμο
Οδός
Πόλη
Περιοχή
Τ.Κ
captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com