Αλουμινοκατασκευές

Οι αλουμινοκατασκευές χρησιμοποιούνται για την κάλυψη αναγκών ειδικών απαιτήσεων, όπου θέλουμε να συνδυάσουμε την αντοχή στο χρόνο και την ιδιαίτερη αισθητική. Αλουμινοκατασκευές χρησιμοποιούνται σε σκελετούς κτιρίων, κάγκελα, πόρτες, πέργολες κ.τ.λ Οι αλουμινοκατασκευές βρίσκουν εφαρμογή σε κτιριακά συγκροτήματα, εσωτερικούς χώρους, αποθήκες, καταστήματα, αλλά και σε μικρότερη κλίμακα όπως μια κουπαστή σκάλας ή μια αυλόπορτα.

Ο Mastoras4U αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση κάθε τύπου αλουμινοκατασκευής. Καλύπτουμε λειτουργικές ανάγκες σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, συνδυάζοντας την ποιότητα κατασκευής με τη σύγχρονη αισθητική. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αποτελείται από προσωπικό με εμπειρία στο χώρο των αλουμινοκατασκευών, τόσο στο σχεδιασμό, όσο και στην τοποθέτηση τους.

Ο χώρος ευθύνης μας δεν περιορίζεται σε τυποποιημένες αλουμινοκατασκευές, αλλά επεκτείνεται και σε ειδικές κατασκευές και συστήματα αλουμινίου όπως αλουμινένια διακοσμητικά κήπου, αλουμινένια διακοσμητικά τζακιού και όποια άλλη ξεχωριστή αλουμινοκατασκευή μας ζητηθεί. Πιο αναλυτικά ο Μάστορας αναλαμβάνει:

  • Την κατασκευή και τοποθέτηση συστημάτων σκίασης αλουμινίου.
  • Την κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου.
  • Την διαμόρφωση κτιριακών προσόψεων από αλουμίνιο.
  • Την κατασκευή και τοποθέτηση κάγκελων αλουμινίου Αλουμινοκατασκευές που βρίσκουν εφαρμογή σε εισόδους και πάνελς.
  • Πόρτες και πατζούρια αλουμινίου.
  • Ειδικές αλουμινοκατασκευές για ρολά και γκαραζόπορτες.

Η πολύχρονη εμπειρία πάνω στις αλουμινοκατασκευές και ο σύγχρονος εξοπλισμός του συνεργείου μας, μας καθιστούν ικανούς να φέρουμε εις πέρας και την πιο απαιτητική κατασκευή. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Όνομα
Επώνυμο
Οδός
Πόλη
Περιοχή
Τ.Κ
captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com