Κεραμοσκεπές

Οι κεραμοσκεπές αποτελούν μια μορφή στέγασης των κτιρίων με εντυπωσιακά πλεονεκτήματα τόσο από λειτουργικής όσο και από αισθητικής άποψης. Οι κεραμοσκεπές αποτελούν στολίδια για τα κτίρια και ταυτόχρονα καλύπτουν μια σειρά αναγκών που τις καθιστούν την καλύτερη επιλογή σκεπής.

Στα πλεονεκτήματα των κεραμοσκεπών συγκαταλέγονται:

  • Οι εντυπωσιακές επιδόσεις του κεραμιδιού ως υλικό. Είναι άκαυστο, αδιάβροχο, έχει ισχυρές μονωτικές επιδόσεις και έχει πολύ μεγάλη αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες.
  • Η μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια που υπάρχει σήμερα στην αγορά των κεραμοσκεπών και η ευκολία τοποθέτησης τους. Μονόριχτες ή πολύριχτες τοποθετούνται πάνω σε ξύλινη βάση με επικλινές μπετόν.
  • Η δυνατότητα άριστης μόνωσης και στεγάνωσης του κτιρίου.
  • Το εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα που μεταμορφώνει προς το καλύτερο την εικόνα του κτιρίου.
  • Τέλος, η δυνατότητα προσαρμογής της κεραμοσκεπής πάνω σε οποιοδήποτε σχέδιο και η άριστη προσαρμογή της σε αυτό.

Ο Mastoras4U αναλαμβάνει τις κατασκευές κεραμοσκεπών σε κατοικίες, στέγαστρα, σχολεία, ξενοδοχεία και κάθε κτιριακό συγκρότημα. Εφαρμόζουμε πρωτότυπες ιδέες, προτείνουμε οικονομικές λύσεις, στεγάζουμε και διακοσμούμε με γνώμονα την ποιότητα των υλικών και τη συνέπεια στη δουλειά μας. Τοποθετούμε κεραμοσκεπές με εξειδικευμένο συνεργείο και με αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας και αντοχής.

Αναλαμβάνουμε την επισκευή κεραμοσκεπών με προβλήματα στεγανότητας. Με τη χρήση ελαστομερών υλικών μονώνουμε τα προβληματικά σημεία που μπορεί να δημιουργήθηκαν από την τοποθέτηση ηλιακών, φωτοβολταϊκών, καμινάδων ή σωλήνων εξαέρωσης. Αντικαθιστούμε σπασμένα κεραμίδια και καθαρίζουμε τις εξωτερικές επιφάνειες. Τέλος αναλαμβάνουμε την ετήσια επιθεώρηση και συντήρηση της κεραμοσκεπής.

Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για την κατασκευή ή επισκευή της δική σας κεραμοσκεπής.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Όνομα
Επώνυμο
Οδός
Πόλη
Περιοχή
Τ.Κ
captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com