Κατασκευή και τοποθέτηση τζακιών

Το τζάκι αποτελεί παραδοσιακά σημείο αναφοράς για ένα σπίτι. Η χρήση του ως μέσο θέρμανσης και ως διακοσμητικό σε ένα χώρο, διατηρεί την αξία του αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου. Οι ανάγκες της σύγχρονης εποχής έχουν φέρει στο προσκήνιο διάφορους τύπους τζακιών. Σήμερα οι κατασκευαστές τζακιών προμηθεύουν την αγορά με τζάκια παραδοσιακά, ενεργειακά, θερμοδυναμικά και τζάκια φυσικού αερίου. Ο Mastoras4U σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής τζακιών παρέχει λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του κάθε χώρου.

Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

  • Την κατασκευή και τοποθέτηση παραδοσιακού τζακιού, για όσους προτιμούν ένα αυθεντικό τζάκι στο σαλόνι τους, μια επιβλητική διακοσμητική γωνιά που θα συγκεντρώνει γύρω της τα μέλη της οικογένειας και τους καλεσμένους. Ένα παραδοσιακό τζάκι μπορεί να κατασκευαστεί από πυρίμαχα τούβλα ή μαντέμι. Υπάρχει η δυνατότητα να λειτουργεί θερμουδραυλικά και να συνδεθεί με σύστημα καλοριφέρ.
  • Την κατασκευή και τοποθέτηση ενεργειακού τζακιού, για όσους προτιμούν μια αποτελεσματικότερη λύση για τη θέρμανση του χώρου, την οικονομία στο κάψιμο των ξύλων και τη μικρότερο δυνατή μόλυνση του περιβάλλοντος. Η κατασκευή του ενεργειακού τζακιού δεν διαφέρει δομικά από ένα παραδοσιακό τζάκι και χρησιμοποιεί σύστημα αεραγωγών το οποίο μοιράζει τον ζεστό αέρα στο χώρο.
  • Την κατασκευή και τοποθέτηση τζακιού φυσικού αερίου, για όσους προτιμούν μια απόλυτα ασφαλή λύση, οικονομική στην τοποθέτηση, χωρίς κατασκευή καμινάδας. Μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου και παράγουν τις ίδιες φυσικές φλόγες με τα συμβατικά τζάκια, η ένταση των οποίων ρυθμίζεται με τηλεχειριστήριο.
  • Την κατασκευή και τοποθέτηση ηλεκτρικού τζακιού, για όσους θέλουν απλά μια ιδιαίτερη διακοσμητική παρέμβαση στο χώρο. Τα ηλεκτρικά τζάκια λειτουργούν με αντίσταση, και τα ξύλα που υπάρχουν στην εστία είναι απλά διακοσμητικά. Η θερμότητα που εκλύουν είναι περιορισμένη.

Η κατασκευή και η τοποθέτηση του τζακιού αποτελούν το ένα κομμάτι της δουλειάς μας. Το άλλο και εξίσου σημαντικό είναι το «δέσιμο» με τον χώρο και το διακοσμητικό ύφος του που θέλουμε να έχουμε σαν αποτέλεσμα.Το εξειδικευμένο συνεργείο του Μάστορα αναλαμβάνει επενδύσεις τζακιών (συνήθως με γυψοσανίδες), ειδικές κατασκευές και τεχνοτροπίες τοίχων, κουπαστές τζακιών και όποια άλλη ειδική κατασκευή απαιτείται για ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί για να βρούμε μαζί την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Για να έχετε το τζάκι σας όπου και όπως ακριβώς θέλετε.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Όνομα
Επώνυμο
Οδός
Πόλη
Περιοχή
Τ.Κ
captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com